Wonderland

"Щурчо-о-о, щурчо, баба ти Мравка знае само да ходи за храна!"

07 септември 2006

Закон за запазване на енергията

Умствената слабост се компенсира с физическа сила. Природен Закон. Следствие от закона за запазването на енегрията.

Илияна да си помисли за това другия път, като вземе да ме надговаря. Очевидно женския организъм произвежда по-малко адреналин по време на спор от мъжкия. Затова и само за това жените по-често надговарят мъжете. Просто са по-хладнокръвни и пресметливи. Мда, няма начин, това ще да е!

Чудно как в парламента мъжете са повече. Сигурно клептоманията протича по-агресивно у нас.

А жените имат такива качества... хем по се харесват на електората! Ама то пък ако бяха повече щяха с тия депутатски заплати по цял ден да с в магазините и пленарната зала съвсем да опустее. Абе, електората да е доволен... То сега като е пълна сякаш правят нещо. Само като едни жени се плюят от трибуната и се клатят и се тръшкат, ама като няма какво да клатят и народа не им вярва, щото не се разсейва и ги гледа право в очите.

2 коментара:

В 9/13/2006 1:30 сл.об. , Anonymous Анонимен каза...

vpe4atlena sym ot statiqta. naposledyk pove4eto mi priqteli se otnasqt kym jenite taka, kakto nnikoq normaln jena ne iska da se otnasqt s neq. a ne bqha takiva mom4eta. qvno kriza na navyr6enite 25(4e i nagore:) tova povedenie se zabelqzva pri samcite ot myjki pol v ne mnogo uranizirani mesta/edin vid malkite grad4eta/:)dobre 4e ne sym jena za tqh, a sym im priqtelka:)a Kalin dori govori za jenskata inteligentnost:) ne 4e e mnogo v temata...prosto mi se priiska da ostavq komentar:)

 
В 9/13/2006 1:43 сл.об. , Blogger Kalin каза...

Обърни внимание, че статията е шеговита. Не знам до колко си личи, че просто си играя с думите.

Много серизоно гледаш на нея. Внимавай да не потвърдиш някои от заключенията :)

 

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница